Karens Minde
Kulturhus

Klein Søg Email Facebook Instragram Pil Booking Mad

ons

07.07

Copenhagen Jazz Festival 2021

Bahima [Ung Jazz i Haven]

Gratis

Kl. 17:00

Bahima er et københavnsk baseret band, som spiller eventyrlig og atmosfærisk pop, der indeholder elementer af både orientalske og vestlige musikkulturer. Det unge band med komponist Barbara Mathiesen i front forholder sig på grænsen mellem et akustisk og elektronisk udtryk og byder dig velkommen i et melodisk univers, der består af farverige dansksprogede tekster, som blandes med skæve taktarter og orientalske skalaer. Det underbygges af de stemningsfulde indiske tablas, den flydende, båndløse bas, de kraftfulde trommer, det harmonisk overraskende klaver og den emotionelt transporterende cello.

Deres mission med musikken er at udvide den danske ungdoms horisont for, hvad musikken kan. Det gør de ved at præsentere musik, der balancerer på grænsen mellem at være udfordrende og lettilgængelig at lytte til. Udfordrende i dens polyrytmik, skæve taktarter og fremmedartede tonalitet, men lettilgængelig i dens iørefaldende melodier, relaterbare tekster, enkle og repetitive motiver og generelle klarhed i hele udtrykket.

Fri entré
Sted: Caféhaven

.

Del af ‘Ung Jazz i Haven’

’Ung Jazz i Haven’ er en række koncerter med morgendagens jazzstjerner – booket af Karens Mindes nye bookinggruppe. Programmet har mange forskellige musikere fra Berlin til Norge og de helt lokale. Musikken er alt sammen ny, nyskrevet, nysgerrig musik, men med afsæt i alt fra spirituals og indiske ragaer, til klangkunst og alt det funky.

Folkene bag programmet er nysgerrige, initiativrige unge musikelskere der ønsker at åbne diversiteten og styrke kreativiteten i vækstlaget med et nyt sted i Sydhavnen.

Støttet af Tuborgfondet