Karens Minde
Kulturhus

Klein Søg Email Facebook Instragram Pil Booking Mad

fre

09.07

Copenhagen Jazz Festival 2021

Marcus Wärnheim solo saxofon (SE) [Ung Jazz i Haven]

Gratis

Kl. 17:00

Marcus Wärnheim er en svensk træblæser og en improvisator baseret i Stockholm, hvor han fornyligt dimitterede fra Kungliga Musikhögskolan. Marcus udtryk spænder fra minimalistiske udforskninger af klangfarver til eksplosiv freejazz. Han er i øjeblikket aktiv i både Sverige, Danmark og Finland i forskellige projekter som involverer musikere og kunstnere fra hele Europa. Marcus’ soloarbejde befinder sig i en opbyggende proces, hvor han udforsker altsaxofonens fysiske virkelighed. Ved at benytte ikke-lineære repetitioner, extended techniques og rumlig bevidsthed bestrider han, forvrænger og udvider sit musikalske sprog til et hypnotiske drømmelandskab.

Fri entré
Sted: Caféhaven

.

Del af ‘Ung Jazz i Haven’

’Ung Jazz i Haven’ er en række koncerter med morgendagens jazzstjerner – booket af Karens Mindes nye bookinggruppe. Programmet har mange forskellige musikere fra Berlin til Norge og de helt lokale. Musikken er alt sammen ny, nyskrevet, nysgerrig musik, men med afsæt i alt fra spirituals og indiske ragaer, til klangkunst og alt det funky.

Folkene bag programmet er nysgerrige, initiativrige unge musikelskere der ønsker at åbne diversiteten og styrke kreativiteten i vækstlaget med et nyt sted i Sydhavnen.

Støttet af Tuborgfondet