Karens Minde
Kulturhus

Klein Søg Email Facebook Instragram Pil Booking Mad

ons

30.06

Koncert i Haven

Ørenlyd præsenterer ’Musik ved Mindet’ feat. Gedöner

Gratis

Kl. 17:00

Gedöner

Gedöner er et groovy funkband bestående af trommeslageren Tobias Arnbo, bassisten Johan Svane, pianisten Sebastian Sørensen, vokalisten og guitaristen Loui Hestbæk og til sidst Sebastian Christiansen på saxofon og guitar. Disse fem gutter fandt hinanden igennem musikken på Baunehøj Efterskole, og har hængt sammen lige siden da.

De vil byde på alt fra gamle klassikere, til ny lækker funk samt et par sprøde originalnumre skrevet af bandet selv. Gedöner er et band med en meget energisk og smittende energi, og garanterer derfor et fedt show hvor publikum både vil opleve at kunne læne sig tilbage og lukke øjnene, og få kriller i fingrene og danse som aldrig før. Sæt kryds i kalenderen d. 30 juni, for der skal fyres max af med Gedöner på scenen.

LYT

https://soundcloud.com/search?q=ged%C3%B6ner

Fri entré

Vi følger til den tids gældende corona-regler.

Om Ørenlyd

Ørenlyd er en ny bookinggruppe under spillestedet Klein i Karens Minde Kulturhus i Sydhavnen.

Vi er Sophia Weber Weltz, Kofi Bondzie Ramsing, Christian Hvidberg og Metha Lykkesborg Heap – fire unge, frivillige og entusiastiske mennesker fra Sankt Annæ Gymnasium, hvor fællesskabet om musikken er i centrum.

Under corona-pandemien har dette fællesskab netop været savnet, og derfor har vi sparket gang i projektet “Musik ved Mindet”, hvor fokus er at genåbne livemusikken efter corona-nedlukningen med nye upcoming unge kunstnere fra det danske vækstlag. Og selvfølgelig gøre live-scenen endnu bedre end før pandemien;)

Over sommeren vil vi præsentere en række koncerter i kulturhusets super hyggelige café-have. Vi glæder sig til at dele de kommende oplevelser med jer, så lad os alle samle os om musikken, genskabe fællesskabet og støtte op om morgendagens nye stjerner.

Håber I vil lytte med, komme og hænge ud og være med til at skyde vækstlagsscenen og fællesskabet i gang igen.

Mange hilsner Ørenlyd

.

Arrangementet er støttet af Tuborg Fondet