Karens Minde
Kulturhus

Klein Søg Email Facebook Instragram

fre

06.11

Koncert

Caleido [Support: Komorebi Garden] || Udsolgt

UDSOLGT

Kl. 20:00

Caleido er lyden af den ungdommelige følsomhed, der møder nattens intensitet, hvor det melankolske clasher med det håbefulde. Det er mødet mellem det skrøbelige individ, og følelsen af at være en del af en kaotisk storbys-symbiose. Med et lydunivers, der befinder sig midt imellem pop, jazz og soul, skaber Caleido et nyt bud på, hvordan ærlige tekster og popmelodier kan blandes med neosoulens jazzede detaljer.

Caleido består af 5 unge musikere fra Københavnsområdet, der nu har spillet sammen i tre år. Dagmar Barrett på vokal, Tim Somerville på bas, Laurits Ringgaard på trommer, Signe Jacobsen på klaver og Nikolaj Hendriksen på guitar. Med Dagmar Barretts poppede vokal og udfordrende melodier, bliver man ført ind i et helt særligt univers, der understøttes af en bred harmonisk palette.

Det umge bands seneste EP ’Når Det Bliver Lyst’ er Caleidos bud på, hvordan personlig, dansksproget RnB skal lyde. De udfordrende men nærverende melodier blandet med det akustiske lydbillede, danner den kontrast, der er drivkraften bag EP’en. Teksterne afspejler mødet mellem det metaforisk uhåndgribelige og det konkret sanselige. Sproguniverset er et af virvar krop, sanser, nat og dag. Det er musik, der både fungerer på cyklen og med en øl i hånden.

Døre kl. 19.30

________________________

COVID-19

Vi følger kulturministeriets og sundhedsmyndighedernes retningslinjer for afvikling af kulturarrangementer, herunder koncerter. Vi passer på vores gæster, og I kan være trygge ved, at vores koncerter afvikles sundhedsmæssigt forsvarligt. Det gælder i forhold til retningslinjer om afstand, hygiejne og rengøring.

Vi henstiller vores gæster til at passe på hinanden, respektere andres grænser og i særdeleshed blive hjemme, hvis du har symptomer på smitte. 1000 tak.

Siddende koncert