Karens Minde
Kulturhus

Klein Søg Email Facebook Instragram Pil Booking Mad
Spillestedet

Hvem er KLEIN

KLEIN er Sydhavnens spillested. Vi er en del af kulturhuset Karens Minde og har sådan set eksisteret i mange år. Så gammel kaffe på nye kander? Ikke helt. Spillestedet har gennemgået en rivende udvikling, og nu var det på tide at navngive vores teenager. Så nye kander, ja, men der er også nye urter i teen.

KLEIN er opkaldt efter Vilhelm Klein, arkitekten der tegnede den store røde bygning, vi bor i. Kvarterets eget ”slot” og porten til det grønne Sydhavn – her hvor byen glider over i naturen, og man stadig kan ånde frit. Vilhelm Klein var i øvrigt også ret fremme i skoene hvad angik kvindesagen. Det har vi det fremragende med!

Ligesom dét virvar af eksistenser Sydhavnen opstod ud af, har vi en kærlighed til det skæve, DIY-pionerånden og de kreative eksperimenter. KLEIN har det godt med, hvis der er noget på spil. Vi er dog også dybt forankret i det folkelige og er bestemt ikke for fine til den rene traditionelle tråd. Den må gerne få en over nakken en gang imellem.

KLEIN har to scener. En indendørs caféscene, hvor koncerterne foregår det meste af året samt en sommerscene i vores 120 år gamle fredede træpavillon, der oprindelig blev bygget til Sct. Hans Hospital, men som i dag står på Karens Minde.

Vi glæder os til at se dig i Sydhavnen.

Samarbejder

Vi vil meget gerne samarbejde. Er I en musikforening, en klub, et band eller er du ”bare” dig selv med en god idé så skriv til kontakt@kleinkbh.dk.

Udlejning

Det er muligt at leje vores faciliteter. Skriv til produktion@kleinkbh.dk for at høre mere. (Bemærk: Se www.kmkulturhus.dk for info vedrørende udlejning til private arrangementer).

Medlem af