Karens Minde
Kulturhus

Klein Søg Email Facebook Instragram Pil Booking Mad
Spillestedet

Hvem er KLEIN

KLEIN er Karens Minde Kulturhus’ spillested, og dermed hele Sydhavnens spillested. Vi er eneste venue i bydelen med løbende koncerter året rundt. KLEIN er opkaldt efter Vilhelm Klein, arkitekten der tegnede den store røde bygning, vi bor i. Kvarterets eget ”slot” og porten til det grønne Sydhavn – her hvor byen glider over i naturen, og man stadig kan ånde frit.

Vi har en kærlighed til det vildtvoksende, DIY-pionerånden og de kreative eksperimenter. KLEIN har det godt med, hvis der er noget på spil.

KLEIN har to scener. En indendørs scene, hvor koncerterne foregår det meste af året samt en sommerscene – den 120 år gamle ‘Dansepavillon’. En fredet træpavillon der oprindelig blev bygget til Sct. Hans Hospital, men som i dag står på Karens Minde.

Til koncerter

KLEIN er et af byens intime spillesteder og koncertoplevelsen afspejler dette. Koncerterne på scenen indenfor er stående eller en kombination af siddende og stående med et begrænset antal siddepladser. Det samme gælder i Dansepavillonen, dog med den forskel, at der er siddepladser til de fleste ved ”lyttende” koncerter – nogle på bænke, nogle på stole og nogle på puder på gulvet. Bemærk derudover venligst at Dansepavillon er en fredet, ikke-isoleret bygning, så tag en varm trøje på, hvis den danske sommer er kold.

Der er niveau fri adgang til begge scener samt handicaptoiletter. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at skrive til os: kontakt@kleinkbh.dk.

Om snak. Vi har en foyer om vinteren og et grønt område om sommeren, hvor man kan trække ud. Der er derfor absolut ikke nogen grund til at snakke, mens musikken spiller. Det virker langt mere forstyrrende, end du er klar over. 1000 tak.

Samarbejder

Vi vil meget gerne samarbejde. Er I en musikforening, en klub, et band eller er du ”bare” dig selv med en god idé så skriv til kontakt@kleinkbh.dk.

Udlejning

Det er muligt at leje vores faciliteter. Skriv til produktion@kleinkbh.dk for at høre mere. (Bemærk: Se www.kmkulturhus.dk for info vedrørende udlejning til private arrangementer).

Til bands

Vi får mange henvendelser fra bands og kunstnere, der gerne vil spille hos os. Det er vi glade og stolte over. Vi bestræber os på at lytte alt materiale igennem, men har desværre ikke ressourcer til at give alle et begrundet afslag, såfremt musikken ikke passer ind i profilen, eller der ikke er koncertdage ledige.

Medlem af