Karens Minde
Kulturhus

Klein Søg Email Facebook Instragram Pil Booking Mad

fre

11.11

Koncert

Camilla Munck

Kl. 21:00

100 (+ gebyr) kr.

Camilla Munck er blandt de mest markante kunstnere på den alternative scene herhjemme. Med DMA, Steppeulven, Robert og Reumertnomineringer i bagagen har hun i flere år imponeret som skaber af – og performer i – prægnante værker.

Hun har været kernekraft i bands som Wynona og Munck//Johnson, hun har skrevet soundtracks og skabt lyddesigns, og hun har musikalske samarbejder med bl.a. Chorus Grant, Jacob Bellens, Spejderrobot og Lise Westzynthius.

Diskografien er imponerende, men det var først sidste år Camilla Munck udgav i eget navn med det storroste album ’AEON’.

”Det er på en gang komplekst og medrivende helt ind i sjælen. På de urovækkende ”Fight” og ”The Ocean” fornemmer man virkelig en kunstner, der går til grænsen med et udtryk, der er mere avantgarde end stilstand. Camilla Munck debuterer med en originalitet og emotionel power, som er umulig at slippe.” – GAFFA – 5 stjerner

“nu har hun nærmest revet hele sin kunstneriske muskulatur fri, til fordel for noget mere mørkt og søgende på sin fremragende soloalbumdebut, Aeon” – Information

Sangene på AEON er fortællinger om kampe, ydre som indre, om overgivelse, overlevelse og frisættelse.

”AEON er drevet af nysgerrighed og frihed til at eksperimentere. Albummet er skabt indefra og ud. Sangene afspejler kampen med erkendelse og accept af tingenes tilstande – og deri ligger også forståelsen og tilgivelsen af egne handlinger. Arbejdet har været en art de- og rekonstruktion af mig selv, som musiker og som menneske. Processen har været en betingelse for at kunne sætte mig selv fri og samles igen i den her – med et stort ord – genfødsel som soloartist”

AEON er en besyngning af det tabte. fra de nære, personlige tab til de kollektive tab, vi som verden fortsætter med at forårsage. og med enhver ydre kamp, der fortælles på ‘AEON’, fortælles også en indre om sorg, opgivelse og tilgivelse.

”I bund og grund tror jeg, alle mennesker ønsker det samme. Frihed, kærlighed, lighed. Samklang og samhørighed. Det er det, jeg tror på.”

Camilla Munck har ikke været alene i studiet. Med sig har hun haft Moogie Johnson (Munck//Johnson, Chorus Grant, Ring Them Bells m.fl) på bas og guitar, Bjørn Heebøll (Slaraffenland, Bisse, Niels Skousen m.fl) på trommer og Mads Brinch som co-producer.

.

Døre/doors: 20.00