Karens Minde
Kulturhus

Klein Søg Email Facebook Instragram Pil Booking Mad

man

18.03

Fanø Free Folk Festival & KLEIN præsenterer

Cloud Atlas Trio (JO/SE/DK) x Free Folk Mondays

Kl. 20:00

80 (+ gebyr) kr.

Magiske landskaber forener arabisk maqam, nordisk folkemusik, improv og klassisk impressionisme, når den internationale Cloud Atlas Trio giver koncert til Free Folk Monday på KLEIN

Cloud Atlas Trio er både en musikalsk og kulturel smeltedigel. Et mødested for tre fantastiske og originale musikere, som deler en kærlighed til meditative stemninger, atmosfæriske kompositioner og poetisk himmelflugt.

Den danske cellist Veronika Voetmann, den svenske guitarist Salomon Jakobsson og den jordanske vokalist Yahia Alnajem mødtes i Sverige og fandt hurtigt sammen om en fælles vision om at skabe musik, hvor samspillet mellem forskellige genrer, spilleteknikker og kulturer var i fokus.

De tre musikere kommer fra vidt forskellige baggrunde og har hver især ekspertise indenfor musikgenrer lige fra klassisk arabisk og vestlig musik, nordisk folkemusik, improvisation og pop/rock, og resultatet af deres fælles vision er da også blevet en smuk og usædvanlig hybrid, hvor stemningsfulde lydlandskaber fremmanes af melankolske celloklange, søgende guitarfigurer, elektroniske loops og ikke mindst Alnajems inderlige vokal.

Genremæssigt bevæger trioen sig frygtløst gennem alt fra nordisk folkemusik og arabisk maqam til barokmusik, klassisk improvisation, ambient og improvisationsmusik. En særdeles spændende blanding, som man kunne opleve på Fanø Free Folk Festival i 2022.

Siden da har trioen udsendt deres debutalbum, “Echoes From a Faded Past”, der udkom i 2023 til flotte anmeldelser hos hos svenske Lira Magasine og britiske Songlines. Og det er en stor glæde for os at kunne byde på Cloud Atlas Trios smukke og poetiske musik til Free Folk Monday i KLEINs intime rammer.

Døre kl. 19.30

Arrangører: Fanø Free Folk Festival og KLEIN

Spotify: