Karens Minde
Kulturhus

Klein Søg Email Facebook Instragram Pil Booking Mad

fre

27.10

Koncert

DATTER

Kl. 21:00

80 kr.

DATTER er et nyt skud på den danske musikscene og spiller pop-rock med kærlighed fra både pop- og rockscenen. DATTER inviterer dig ind i sanger og sangskriver Josephine Copes ærlige univers, formidlet med følelserne på tøjet – en fejring af sindets mange gemmelege og en hudløs ærlig stemme til hverdagens fortællinger.

DATTER vil åbne op for den sårbarhed, der længe er blevet gemt væk bag præstationsangsten i et hektisk skiftende samfund, hvor opmærksomhed er blevet en døgnflue og distraheringer kan swipes på nettet. DATTER er tidsløs og uden filter, DATTER er kærlighed til det indre barn.

Bandet blev samlet på Roskilde Festival Højskole, og er blevet en sammensmeltning af tre musikere med vidt forskellige musikalske baggrunde, men som mødes om kærligheden til lige netop dét univers og lydbillede, de har skabt gennem DATTER projektet. Trommeslager Aksel Westh blander poppens og funkens dansable rytmer med et råt udtryk, der er præget af hans tidligere performance som rockmusiker. Bandets Guitarist, Magnus Døssing, leger med kontrasten i musikken og leder en vigtig rolle som soundscaping element. Hertil udfylder Josephines unikke og sjælelige stemme, den sidste del af lyduniverset, med sine dybe toner og dagbogs fortællinger.

D. 12. maj udkom bandets debut EP ”HUDLØS” ovenpå rosende ord for singlerne ”BAGOVER” og ”HAVN”. Senest har DATTER spillet på dette års SPOT Festival og til Frigjort Festival.

Live bliver DATTER understøttet af Lasse Riis Svendsen, der bidrager med sine jazzede basrytmer samt Søren Jefsen med sine synths, der svæver ind over lydbilledet. DATTER er netop et band, der uden tvivl finder sig bedst tilpas på livescenen. Her opnår musikken dets fulde potentiale, og nerver og nærvær får frit spil i legen med publikum.

Døre kl. 20.00