Karens Minde
Kulturhus

Klein Søg Email Facebook Instragram Pil Booking Mad

tirs

06.07

Copenhagen Jazz Festival 2021

Dubbeltrion (SE/EST/DK) [Ung Jazz i Haven]

Gratis

Kl. 17:00

DUBBELTRION er et ungt europæisk band, hvis musik tager udgangspunkt i gruppens egne kompositioner og deres forhold til jazzhistorien. Bandets musik veksler mellem det fastlagte komponere og det spontane improviserede, mellem tunge grooves og svensk folkemusik, mellem støjende udbrud og kosmisk jazz. DUBBELTRION kan som navnet antyder betragtes som en dobbelt trio, da instrumenterne bas, trommer og saxofon er fordoblet. Musikerne fra henholdsvis Sverige, Estland og Danmark ser frem til at give et energisk brag af en koncert!

Line-up
Bas: Hilda Nordkvist (SE), Kertu Aer (EST)
Trommer: Isidor Abdelkader (SE), Gustav Tornberg (SE)
Saxofon mm: Vidar Hansteen (SE), Isak Schiødt (DK)

Fri entré
Sted: Caféhaven

.

Del af ‘Ung Jazz i Haven’

’Ung Jazz i Haven’ er en række koncerter med morgendagens jazzstjerner – booket af Karens Mindes nye bookinggruppe. Programmet har mange forskellige musikere fra Berlin til Norge og de helt lokale. Musikken er alt sammen ny, nyskrevet, nysgerrig musik, men med afsæt i alt fra spirituals og indiske ragaer, til klangkunst og alt det funky.

Folkene bag programmet er nysgerrige, initiativrige unge musikelskere der ønsker at åbne diversiteten og styrke kreativiteten i vækstlaget med et nyt sted i Sydhavnen.

Støttet af Tuborgfondet