Karens Minde
Kulturhus

Klein Søg Email Facebook Instragram Pil Booking Mad

lør

11.03

Ny dansk musik

ETVA, Askestorm + MAYA

Kl. 20:00

60 (+ gebyr) kr.

Spot på ny dansk musik. En aften med tre unge up-coming artister. Hvert med sit personlige udtryk og alle med noget på hjerte. Velkommen til ETVA, Askestorm og MAYA.

ETVA

ETVA er en upcoming artist inden for dansk elektropop, som forsøger at udfordre kommerciel pop. En stærk kunstner med noget på hjerte:

”Jeg vil gøre mit for at være et stærkt kvindeligt forbillede, der er hudløs ærlig, udfordrer og rører noget i mennesker. Tabuer skal pilles ned og nye samtaler mellem og i mennesker sættes i gang. Jeg savner en platform, hvor alle følelser er velkomne – et stort fællesskab som omfavner og bringer mennesker tættere på sig selv og hinanden.”

ETVA har hidtil udgivet 3 singler inklusive livesessions og en musikvideo, og skrev i maj 2022 kontrakt med pladeselskabet Sony Music Denmark.

ETVA har en fortid i den nu opløste duo SIRO, der var blandt de 10 sidste udvalgte af DR Karrierekanonen 2020 og opnåede airplay på både P3 og P4 samme år.

Askestorm

Askestorm er barndomsvennerne Asger Falkesgaard-Ohlsen og Storm Trolle Trier som har spillet og skrevet musik sammen siden de var børn. En splittet ungdomstilværelse og livet som ung i en storby er med til at præge drengens univers og de tager især inspiration fra deres omgivelser. Deres omgivelser skaber rum til kærlighed, hverdag, kreativ udfoldelse og dermed i sidste ende musikken.

Askestorm kombinerer elementer af pop, Singer/songwriter og klassisk rock og skaber dermed en lyd som minder om Ulige Numre og Undertekst. I sammenspil med deres ærlige og livsbekræftende tekster på både dansk og engelsk skaber det et bemærkelsesværdigt hitpotentiale. Deres ærlighed kommer især til udtryk gennem deres nærværende performances – og på trods af deres unge aldre har de spillet en del koncerter i og omkring København blandt andet Skråen, uKirke og Richters og i foråret var de på tour med 10 stop rundt på Sjælland – blandt andet Pumpehuset, Rust, Elværket og Gimle.

I januar udgav de singlen, Linje C, som er en tur gennem Københavns gader. En fortælling om at ligge på bunden og acceptere den situation man står i, en fortælling om den til tider splittede ungdomstilværelse – for når S-togets Linje C endelig når frem, bør man så overhovedet stå på? Og seneste single ‘Streets Of Berlin’ udkom i april. I skrivende stund arbejder de på deres performance og udgivelsen af deres debut EP. De samarbejder med Dinkum Studio og navnløs management.

MAYA

MAYA er alt det, du elsker ved guitardrevet indierock, kombineret med en melodisk og drømmende vokal. Denne kontrast skaber en nostalgisk men samtidigt nytæn­kende lyd, der er energisk, festlig og helt igennem hjertefølt på en og samme tid.

Musikken bærer præg af en introspektiv legesyghed, der kulminerer i højintense koncerter med et propfyldt dansegulv. Som publikum står man tilbage med en euforisk lykkerus i kroppen, og de fængende melodier synges indtil langt ud på natten.

Bandet består af fire distinkte personligheder der hver især sætter deres personlige præg på musikken: Niels Kristensen på trommer, Tobias Bjerg og Karl Storm på guitar, og til sidst Albert Callesen, hvis inderlige og medrivende stemme går direkte i publikums hjerter.

Musikernes passion kan tydeligt mærkes i deres rå og oprigtige levering. De har alle lige fra barnsben haft en kæmpe interesse for musik, hvor kunstnere som The Strokes, Interpol og My Bloody Valentine har været med til at inspirere og forme deres musikalske identitet.

.

Døre kl. 19.30