Karens Minde
Kulturhus

Klein Søg Email Facebook Instragram Pil Booking Mad

man

04.07

Copenhagen Jazz Festival 2022

Fastpoholmen

Kl. 19:00

130 (+ gebyr) kr.

En musikalsk cocktail på en base af reggae og folk, med noter af indie, balkan, dub og jazz. Det lyder komplet vanvittigt, og er det sådan set også, men det fungerer bare virkelig, virkelig godt!

Al Fastpoholmens musik udspringer fra sanger og sangskriver Adam Fastholms ideer og kraftfulde kompositioner. Adam skriver, sampler, arrangerer og indspiller størstedelen af hvert nummer før han præsenterer det for hans kusine, medvokalist Dawn Fastholm, og resten af bandet, der så giver sit besyv med til at færdiggøre og udgive musikken.

Live bliver Adam og Dawn sammen med de seks andre musikere, Thomas Fløe Nielsen, Kristoffer Sidenius, Jay Habib, Trine Trash, Kristian Rinck-Henriksen og Anders Juhl Nielsen til et forrygende, virilt og innovativt otte personers band, der altid giver musikken og publikum hundrede procent nærvær og tilstedeværelse. Det er også et yderst legefuldt og uprætentiøst band der byder op til alt fra dans til tårepersere.

Frem til bandets første udgivelse ’En stund’ (2010), var det mest som duo, at det dansk-svenske fætter/kusine par Adam og Dawn Fastholm præsenterede musikken. Men i takt med, at albummets succes steg, begyndte de at spille flere og større jobs, og der kom flere bandmedlemmer til. Ved bandets koncert på Roskilde Festivalen 2011, præsenterede Fastpoholmen sig for første gang som det otte mand store orkester, som de er i dag.

Fastpoholmen har med en DMA for Årets Danske World Album i 2013 og utallige koncerter i bagagen, markeret sig som en sikker garant for fascinerende, forrykte og fyrige liveoplevelser.

Koncerten er en del af Copenhagen Jazz Festival 2022

Døre kl. 18.30
Koncert kl. 19.00

Venue: Dansepavillonen