Karens Minde
Kulturhus

Klein Søg Email Facebook Instragram Pil Booking Mad

lør

01.06

Koncert

Jomi & Pia Raug med Frihedskæmperne [UDSOLGT]

UDSOLGT

Kl. 20:00

120 kr.

På årets første sommeraften vil Dansepavillonen lægge ramme til en helt unik koncert. Den folkekære troubadour Pia Raug er blevet inviteret ind i varmen hos kapelmester Jomi og hendes band Frihedskæmperne. Sammen vil de stå på scenen og fremføre numre fra både Pias og Jomis bagkatalog af stærke danske sange. Det syv personer store orkester vil sætte ild til nye og gamle toner med en både jazzet, folket og rocket energi.

Jomis og Pias veje har krydset hinanden flygtigt gennem deres karrierer. De var begge tilknyttet pladeselskabet Exlibris, som har udgivet store dele af Pia Raugs imponerende liste af udgivelser. Men idéen til at lave en fælles koncert opstod egentlig ud af en irritation hos Jomi. Hun sad hjemme i sin stue og havde netop købt en bunke vinylplader med det sigte at finde kvindelige danske forbilleder, der nu var over 60 år gamle og stadig skabte musik. Det var tydeligt at de ikke står på forreste række, når der skal deles spalteplads eller nyheder ud til befolkningen. Musik af ældre kvinder spilles nærmest ikke i radioen. Det kunne hurtigt bliver en klagesang, men som altid omformer Jomi frustration og afmagt til handling. Og så var den koncertrække opfundet. Hej lille drøm, som Pia synger.

Vi skal huske at hylde vore ældre sangskrivere, som har givet deres liv til musikken, vi lytter til. Vi skal huske at holde øje med ældre sangskrivere, fordi alderen skaber en klogskab og en fortrolighed med livet, der kan være til stor inspiration for alle aldre.

Derfor: Kom til koncert med Jomi & Pia Raug og Frihedskæmperne lige meget hvor gammel du er – og oplev en levende legende, en intuitiv kapelmester og et formidabelt orkester fra øverste musikalske skuffe.