Karens Minde
Kulturhus

Klein Søg Email Facebook Instragram Pil Booking Mad

ons

24.04

Koncert

Kabale

Gratis

Kl. 19:00

Glæd dig til lækre toner af sammensmeltningen af jazzet pop og funk, når KLEIN inviterer Kabale fra Skt. Annæ gymnasium til gratis koncert d. 24 april.

KABALE er et upcoming band på den københavnske musikscene, der består af otte unge musikere fra hovedstaden. Deres numre er at finde i en fusion mellem jazz, pop og funk, og klangen er sammenlignelig med D’Angelo, Amy Winehouse og Tom Misch, men også i høj grad farvet af bandmedlemmernes egen musikalske opdragelse.

Bandet har lige udgivet deres første single, “Åbne Kort”, og er i fuld gang med flere projekter. Musikken er en sammensmeltning af de otte menneskers ideer, og de skaber i fællesskab et lydbillede, de selv nyder at høre på. Det kommer også til udtryk ved koncerter, hvor man som publikum bl.a. bliver grebet af originale, fortællende tekster om ungdom, følelser og erfaringer.

Lineup: Carolina Rodríguez Riera (leadvokal), Tobias Bremer Hansen (guitar og vokal) Aske Ørneborg Jacobsen (bas), Geo Nørlem Barbou des Places (trommer), Sejer Hester (klaver og melodika), Malin Brieghel Nilsson Høm (tværfløjte og saxofon), Eleanor Elisabeth Prahl Tynan (saxofon).

Lyt til deres seneste udgivelse herunder: