Karens Minde
Kulturhus

Klein Søg Email Facebook Instragram Pil Booking Mad

ons

10.07

Copenhagen Jazz Festival 2024

Ki!

Kl. 19:00

100 kr.

120 kr. i døren

Glæd dig til at blive draget til en verden af jazz, afrobeat, motown og blues, når Ki! gæster sine eklektiske guitartoner hos KLEIN.

Sangeren og musiker Christian Ki Dall debuterede med sit album ‘The Boy From Haeundae Beach’ i 2022. Med hele 20 tracks bevæger Ki! sig gennem forskellige genrer og inspirationskilder, hvilket skaber en mixtape-lignende rejsedagbog af lyd. Det er som at lytte til et soundtrack til solblegede fotografier, blyanttegninger og pressede blomster, alt samlet i en slidt notesbog.

Albummet har noget for enhver smag, fra den groove-vietnamesisk inspirerede Vong Co-stil på ‘Mây Trôi’, til motown-magi på ‘Happy’, og old school funk og soul med en hilsen til Warren G på ‘Karma Flow (feat Al Agami)’.

Ki! er født i Sydkorea og tilbragte en del af sin barndom på et børnehjem i Haeundae-distriktet i Busan, før han blev adopteret og voksede op i Danmark. Hans unikke lyd, med alle dens detaljer og nuancer, udfolder sig gradvist. Der er en helhedsfornemmelse i hans eklektiske stil, der giver albummet både bredde og dybde. Det er virkelig en oplevelse, der skal høres det live.