Karens Minde
Kulturhus

Klein Søg Email Facebook Instragram Pil Booking Mad

lør

05.11

Koncert

Kolonien (SWE)

Kl. 21:00

80 (+ gebyr) kr.

I anledningen af Kolonien’s globale release for deres længeventede album, ”Till Skogen”, turnerer det svenske band intensivt i Nordamerika og Europa. ”Till Skogen” er Koloniens første album siden 2015, hvor de udgav den anmelderroste ”Drömmarnas Land”. Det er også den første udgivelse på bandets nye amerikanske label, Cumbancha.

Kolonien har optrådt i DK siden 2014, men har i de senere år fået vind i sejlene – også i Danmark, hvor det har ført til vellykkede koncerter på Musik over Præstø Fjord og Skagen Festival. Kolonien er et prisvindende moderne folk-band, bestående af brødrende Erik og Arvid Rask, deres kusine Anna Möller og deres gode ven, Mischa Grind. Folk-pop med inspirationer fra reggae og verdensmusik og med firstemmig sang kendetegner Koloniens lyd, og den fortsættes og udbygges på ”Till Skogen”. Kolonien har en stadigt voksende fanskare i Danmark, og det er ikke ualmindeligt, at folk reagerer stærkt følelsesmæssigt til gruppens koncerter.

Den danske del af den forestående releaseturné indeholder intet mindre end 12 koncerter over hele landet! Lørdag d. 5. november rammer de Klein.

Døre kl. 20.00