Karens Minde
Kulturhus

Klein Søg Email Facebook Instragram Pil Booking Mad

man

05.07

Copenhagen Jazz Festival 2021

Mundt&Forchhammer Meets: Sölvi Kolbeinsson & Erik Kimestad [Ung Jazz i Haven]

Gratis

Kl. 17:00

Sölvi Kolbeinsson har, trods sin unge alder, markeret sig på den berlinske og islandske scene, med eksplosivt saxofonspil, bundet i dyb ro. Sölvi spiller med en enorm klangbevidsthed, og formår at tilføje musikken en særlig sanselighed.

Erik Kimestad Pedersen står som en af de klareste stjerner på den europæiske trompet-himmel og er en af de mest personlige og alsidige stemmer på sit instrument. Kimestad flyver frit mellem den improviserede musik, jazz og alt derimellem og virker grænseløs i sin kunnen. Den norskfødte og i mange år Københavnbaserede trompetist, er kendt fra bands som Horse Orchestra, Kresten Osgood Kvintet, EHM og mange flere.

“Mundt&Forchhammer Meets..” er en koncertrække, hvor de to unge musikere, kontrabassisten Jacob Mundt og trommeslageren Simon Forchhammer, møder nogle af deres absolutte yndlingsmusikere i koncert under Copenhagen Jazz Festival 2021. Koncerterne vil finde sted på forskellige venues i København og inkluderer også navne som, Ned Ferm, Lotte Anker, Erik Kimestad og Kasper Tranberg.

Line-up:
Sölvi Kolbeinsson – Altsaxofon
Erik Kimestad – Trompet
Jacob Mundt – Kontrabas
Simon Forchhammer – Trommer

Fri entré
Sted: Caféhaven

.

Del af ‘Ung Jazz i Haven’

’Ung Jazz i Haven’ er en række koncerter med morgendagens jazzstjerner – booket af Karens Mindes nye bookinggruppe. Programmet har mange forskellige musikere fra Berlin til Norge og de helt lokale. Musikken er alt sammen ny, nyskrevet, nysgerrig musik, men med afsæt i alt fra spirituals og indiske ragaer, til klangkunst og alt det funky.

Folkene bag programmet er nysgerrige, initiativrige unge musikelskere der ønsker at åbne diversiteten og styrke kreativiteten i vækstlaget med et nyt sted i Sydhavnen.

Støttet af Tuborgfondet