Karens Minde
Kulturhus

Klein Søg Email Facebook Instragram Pil Booking Mad

fre

14.04

Koncert

Naja Rosa

Kl. 20:30

90 kr.

100 kr. i døren

Efter et halvt liv i USA vendte Naja Rosa tilbage til rødderne, hjem til Sydhavnen. Nu gæster sangerinden Sydhavnens lokale spillested KLEIN med sit velspillende band til en koncert, vi lover, bliver både meget personlig og fyldt med kærlighed.

Der er gået 7 år siden Naja Rosa udgav sit seneste kritikerroste og prisvindende album ’These Are The Times’. I 2022 vendte hun tilbage med et nyt personligt og sjælfuldt album, ’Closer To The Sun’. En række yderst helstøbte sange i en hel unik stemning der med skæv og dragende tusmørke pop tager lytteren med på en hypnotiserende rejse. Sangene er skrevet og indspillet sammen med Najas kæreste, trommeslageren Anders Holm (The Savage Rose, Balstyrko etc), gennem de seneste syv år, rundt omkring i verden, og med den internationalt anerkendte producer/musiker Brian Batz (Sleep Party People, Trentemøller, Luster etc).

Udover Naja Rosas eget musiske virke, har sangerinden de seneste mange år turneret intensivt i Danmark og udland med sit andet band The Savage Rose, på scener som Roskilde Festivals Orange Scene, KB Hallen, Det Kgl. Teater og Operaen. Hun har desuden komponeret, indspillet og produceret, og modtog sammen med bandet i 2020 DMAs ærespris.

Vi glæder os som små får på Tippen til at byde vores nabo Naja Rosa velkommen på KLEINs intime scene.

Døre kl. 20.00