Karens Minde
Kulturhus

Klein Søg Email Facebook Instragram Pil Booking Mad

ons

25.08

Koncert i Haven

øʀᴇɴʟʏᴅ ᴘʀᴁsᴇɴᴛᴇʀᴇʀ CARLA OLSEN ‘ᵐᵘˢⁱᵏ ᵛᵉᵈ ᵐⁱⁿᵈᵉᵗ’

Gratis

Kl. 17:00

𝐂𝐀𝐑𝐋𝐀 𝐎𝐋𝐒𝐄𝐍

Carla Olsen er en 22-årige upcoming kunstner fra fyn med et af dagens smukkeste stemmer, der vil føre publikum op til skyerne og måske aldrig lade dem vende tilbage til jordens overflade – så magisk og overjordisk er sangerindens stemme.

Det er som hårene rejser sig når Carla Olsens dragene harmonier fylder et rum, en scene, et univers og samspillet mellem tonerne og melankolien får Carla Olsen til at lyde som Agnes Obels og Ohlands lillesøster.

Skrøbelighed og styrke ses som forudsætning af hinanden, mener sangerinden, og dette mærkes tydeligt i hendes musik – det er stærkt og utroligt følelsesladet på samme tid.

Gennem genre såsom indie/folk, nordisk jazz og art pop efterlader hun lytteren med en følelse af råhed som ikke findes andre steder. Sangene omhandler store emner som kærlighed, tab og håb, som alle er baseret på sangerindens egne erfaringer, hvilket gør musikken endnu stærkere end før.

Sæt kryds i kalenderen d. 25 august hvor Carla Olsen vil få jer til lukke øjnene, slå ørene ud og føre jer ud i et tryllebindende lydunivers.

Vi ses!

LYT: https://open.spotify.com/artist/0BzGHTOEl1NQeovxaowaKj…

Fri entré

.

Om Ørenlyd (#ørenlydbooking)

Ørenlyd er en ny bookinggruppe under spillestedet Klein i Karens Minde Kulturhus i Sydhavnen.

Vi er Sophia Weber Weltz, Kofi Bondzie Ramsing, Christian Hvidberg og Metha Lykkesborg Heap – fire unge, frivillige og entusiastiske mennesker fra Sankt Annæ Gymnasium, hvor fællesskabet om musikken er i centrum.

Under corona-pandemien har dette fællesskab netop været savnet, og derfor har vi sparket gang i projektet “Musik ved Mindet”, hvor fokus er at genåbne livemusikken efter corona-nedlukningen med nye upcoming unge kunstnere fra det danske vækstlag. Og selvfølgelig gøre live-scenen endnu bedre end før pandemien;)

Over sommeren vil vi præsentere en række koncerter i kulturhusets super hyggelige café-have. Vi glæder sig til at dele de kommende oplevelser med jer, så lad os alle samle os om musikken, genskabe fællesskabet og støtte op om morgendagens nye stjerner.

Håber I vil lytte med, komme og hænge ud og være med til at skyde vækstlagsscenen og fællesskabet i gang igen.

Mange hilsner Ørenlyd

.

Arrangementet er støttet af Tuborg Fondet