Karens Minde
Kulturhus

Klein Søg Email Facebook Instragram Pil Booking Mad

ons

18.08

Koncert i Haven

øʀᴇɴʟʏᴅ ᴘʀᴁsᴇɴᴛᴇʀᴇʀ KINDKYS ‘ᵐᵘˢⁱᵏ ᵛᵉᵈ ᵐⁱⁿᵈᵉᵗ’

Gratis

Kl. 17:00

𝐊𝐈𝐍𝐃𝐊𝐘𝐒
Kindkys er et synthpoppet indieband fra Sankt Annæ Gymnasium bestående af David Auken på trommer, Halfdan Fridal-Omeragic på guitar og bass, Kofi Ramsing på keys og Christian Hvidberg på vokal. Til debut-koncerten vil der hovedsageligt blive spillet sange fra deres upcoming debut-album, men også et par covernumre som alle kan synge med på.

Når Kindkys går på scenen, vil der blive lukket op for en låge til et atmosfærisk og drømmende univers med en samtidig energisk energi. Her vil publikum få den vildeste oplevelse, med en god blanding af drømmende frekvenser og danseværdige numre.

Bandet har hovedsageligt draget inspiration fra Radiohead, Barselona, Søn, Lowly og mange flere, og musikkens genre vil svinge imellem alt fra elektronisk pop og synthpop helt til rock.
Så sæt kryds i kalenderen den 18. august når Kindkys vil drage jer ind i lydens verden.

LYT: https://open.spotify.com/artist/7yyFIYrgqrRODUhaDI4BOz…

Fri entré

.

Om Ørenlyd (#ørenlydbooking)

Ørenlyd er en ny bookinggruppe under spillestedet Klein i Karens Minde Kulturhus i Sydhavnen.

Vi er Sophia Weber Weltz, Kofi Bondzie Ramsing, Christian Hvidberg og Metha Lykkesborg Heap – fire unge, frivillige og entusiastiske mennesker fra Sankt Annæ Gymnasium, hvor fællesskabet om musikken er i centrum.

Under corona-pandemien har dette fællesskab netop været savnet, og derfor har vi sparket gang i projektet “Musik ved Mindet”, hvor fokus er at genåbne livemusikken efter corona-nedlukningen med nye upcoming unge kunstnere fra det danske vækstlag. Og selvfølgelig gøre live-scenen endnu bedre end før pandemien;)

Over sommeren vil vi præsentere en række koncerter i kulturhusets super hyggelige café-have. Vi glæder sig til at dele de kommende oplevelser med jer, så lad os alle samle os om musikken, genskabe fællesskabet og støtte op om morgendagens nye stjerner.

Håber I vil lytte med, komme og hænge ud og være med til at skyde vækstlagsscenen og fællesskabet i gang igen.

Mange hilsner Ørenlyd

.

Arrangementet er støttet af Tuborg Fondet