Karens Minde
Kulturhus

Klein Søg Email Facebook Instragram Pil Booking Mad

ons

11.08

Koncert i Haven

øʀᴇɴʟʏᴅ ᴘʀᴁsᴇɴᴛᴇʀᴇʀ VELVET MORNING ‘ᵐᵘˢⁱᵏ ᵛᵉᵈ ᵐⁱⁿᵈᵉᵗ’

Gratis

Kl. 17:00

𝐕𝐄𝐋𝐕𝐄𝐓 𝐌𝐎𝐑𝐍𝐈𝐍𝐆

ROCK N ROLL NEVER DIES!

Dette slogan har Velvet Morning taget til sig med stil, og det afspejles tydeligt i bandets måde at spille musik på – nemlig rocket, lækkert og samtidigt med et hint af noget nyskabende.
Velvet Morning er et nyt alternativ rockband, som er resultatet af fire gutter der har slået hovederne sammen og skabt noget fedt, og ikke mindst rocket, musik lige til at tilfredsstille øresneglen. Bandet består af Jakob Schoubye Poulsen på trommer, bassisten Noah Blok, Jakob Lindhardt Lorentzen på vokal og Oskar Trier på guitar.

Velvet Morning fandt hinanden gennem kærligheden til rock n roll, og siden da har de arbejdet sammen om, at skabe alt fra benhård emo til sensuel RnB – Velvet Morning blander nemlig alle slags genrer.

Sæt kryds i kalenderen den 11. august når Velvet Morning vil få jer til at rocke med på alverdens fed musik!

Vi ses!

LYT: https://soundcloud.app.goo.gl/RtHpf

Fri entré

.

Om Ørenlyd (#ørenlydbooking)

Ørenlyd er en ny bookinggruppe under spillestedet Klein i Karens Minde Kulturhus i Sydhavnen.

Vi er Sophia Weber Weltz, Kofi Bondzie Ramsing, Christian Hvidberg og Metha Lykkesborg Heap – fire unge, frivillige og entusiastiske mennesker fra Sankt Annæ Gymnasium, hvor fællesskabet om musikken er i centrum.

Under corona-pandemien har dette fællesskab netop været savnet, og derfor har vi sparket gang i projektet “Musik ved Mindet”, hvor fokus er at genåbne livemusikken efter corona-nedlukningen med nye upcoming unge kunstnere fra det danske vækstlag. Og selvfølgelig gøre live-scenen endnu bedre end før pandemien;)

Over sommeren vil vi præsentere en række koncerter i kulturhusets super hyggelige café-have. Vi glæder sig til at dele de kommende oplevelser med jer, så lad os alle samle os om musikken, genskabe fællesskabet og støtte op om morgendagens nye stjerner.

Håber I vil lytte med, komme og hænge ud og være med til at skyde vækstlagsscenen og fællesskabet i gang igen.

Mange hilsner Ørenlyd

.

Arrangementet er støttet af Tuborg Fondet