Karens Minde
Kulturhus

Klein Søg Email Facebook Instragram Pil Booking Mad

ons

05.07

Copenhagen Jazz Festival 2023

Øyunn (NO/DK)

Kl. 19:00

90 (+ gebyr) kr.

120 kr. i døren

Øyunn er direkte og in-your-face alternativ pop/hip hop/indie. Hun spiller trommer og synger – luftig i det ene øjeblik, whaler i det næste og spytter rap-vers i det tredje. Sammen med sit band på synths og bas, giver hun en ærlig, powerfuld og energisk performance, fyldt med tilbagelænede og eksplosive grooves, smukke lyde og en karakteristisk sound.

Øyunn skriver personligt musik. Tekster om håb, ægthed, inspiration, vrede og kærlighed i en catchy og quirky indpakning. Hendes særegne og eklektiske musik er blevet spillet i forestillinger på etablerede scener som Det Kgl. Teater i København, Nationaltheatret og Dansens Hus i Oslo. I efteråret 2022 komponerede og lavede hun film/koncert/performance-værket ’Aspects’ til Ultima Festival. Her spillede hun karakteren Rosa ligesom hun producerede film og musik. Åbningsfilmen fra værket er udvalgt til Kortfilmfestivalen i Grimstad.

Som trommeslager har hun turneret og indspillet omfattende med Efterklang og Bugge Wesseltoft. Hertil kommer samarbejder med artister som Fallulah, Troels Abrahamsen (Veto), Agnes Obel og Sam Gendel. I foråret var hun med som support på en danmarksturné med Swan Lee. En performance GAFFA beskrev som ”rå, original og catchy musik, spillet med stort overskud”.

Hun har udgivet en single ”Reach Out” med danser Ibrahim Madsen i en one-take. Filmen er instrueret af Martin Skovbjerg (København findes ikke, Av Av Av).

Vi kan med sindsro og uden overdrivelse sige, at Øyunn simpelthen er en af de mest spændende og fantastiske artister på den hjemlige (og norske) musikscene lige nu, og vi er pavestolte over at præsentere hende i Dansepavillonen til sommer.

Foto: Camilla Winther

.

Koncerten er en del af Copenhagen Jazz Festival 2023

Døre kl. 18.30

Koncert kl. 19.00

Venue: Dansepavillonen