Karens Minde
Kulturhus

Klein Søg Email Facebook Instragram Pil Booking Mad

fre

09.08

Koncert i Haven

Simon Ask Solokoncert

Gratis

Kl. 16:30

Glæd jer til d. 9. august, hvor Simon Ask kommer på besøg og giver gratis solokoncert i Caféhavens sommertradition – KARENS FREDAGSBAR!

Simon Ask er kendt som producer og guitarist i Katinka Band, men er nu på vej til at gå solo med sit første fuldlængde album ‘Flying’, der udkommer til efteråret på det anerkendte label for instrumentalmusik ExoPAC.

Med udgangspunkt i sin baggrund som både en eksperimenterende guitarist og en grænsesøgende producer fletter han ubesværet de organiske lyde fra guitaren sammen med moderne produktion. Alt sammen for at lytteren kan dykke ned i en verden af drømmende, men dybt personlige kompositioner og produktioner.

Til KARENS FREDAGSBAR spiller Simon Ask sine kompositioner i et intimt setup med guitaren og effektpedaler i fokus. Og man vil hurtigt fornemme, at Simon Ask lader sig inspirere af alt fra klassisk guitar til punk over elektronisk musik, samt at hans erklærede mål er at bringe den velkendte lyd af en guitar ind i det 21. århundrede.

Simon Ask har gennem sin karriere modtaget flere priser – bl.a. en Steppeulv-pris, Statens Kunstfonds præmiering for årets udgivelse og en Carl Pris for årets pop-komponist 2018. Som solist udgav han i 2018 EP’en ‘Dive’ (Label: Playground Music), og i 2020 et teateralbum (Label: Sorte Plader).

Simon Ask har netop udgivet denne livesession, hvor han spiller singlen ‘Flying’ fra hans kommende album af samme navn: Flying (livesession): https://www.youtube.com/watch?v=zsE1dCNygbI

Spotify: https://open.spotify.com/artist/0r0xmFtTaBfy5xL1Gn95jz

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UChyTE4OzquGlrLOkD6dhMKw

Følg Simon Ask her:
https://www.instagram.com/simon_ask_
https://www.facebook.com/SimonAskMusic