Karens Minde
Kulturhus

Klein Søg Email Facebook Instragram Pil Booking Mad

fre

17.02

Vinterjazz 2023

Soma and the loved ones + Halvcirkel [dobbeltkoncert]

Kl. 20:30

80 kr.

Soma and the loved ones

Soma Allpass er en klassisk uddannet cellist hvis imponerende rejse i musikken og kunsten har ført hende gennem klassik musik, indie rock, pop, folk, klassisk indisk musik, moderne jazz, fri improvisation, ligesom hun har komponeret musik til moderne dans og teater.

Hun var i 90’erne med i indierock bandet ’Trains and boats and planes’ og har desuden indspillet med et hav af danske musikere.

Trioen ’Soma and the loved ones’ er Soma Allpass’ seneste projekt.  Det er alternativ pop med varme og rørende hyldestsange til mennesker, som Soma holder af. Sangene er akkompagneret af to celloer, guitar, keyboards og tuba.

Soma and the loved ones er:

Soma Allpass: vokal, cello, guitar // Nils Bosse Davidsen: cello, guitar // Kristian Tangvik: keyboards, tuba

.

Halvcirkel

Halvcirkel er et kunstnerisk kollektiv, der tager form som en strygekvartet. Sammen har de skabt opmærksomhed både herhjemme og internationalt med deres fantasifulde, skæve og til tider blide, men alligevel udtryksfulde lyd, der trækker på post-klassisk musik og minimalisme.

Gruppen har primært beskæftiget sig med nyere klassisk musik og tværmusikalske- og æstetiske samarbejder, samt improvisation. Halvcirkel stræber efter at frigøre sig fra regler og idealer om, hvad en strygekvartet er for at opnå større sammenhængskraft og autenticitet.

De har arbejdet tæt sammen med kunstnere som Terry Riley, Craig Leon, Kronos Quartet, Hania Rani, Clarice Assad, Signe Lykke og Anders Lauge Meldgaard. Sammen modtog de Den Unge Kunstneriske Elite fra Statens Kunstfond i 2020.

.

Døre kl. 20.00