Karens Minde
Kulturhus

Klein Søg Email Facebook Instragram Pil Booking Mad

ons

05.06

Nana Jacobi & Barbro

Kl. 20:00

90 kr.

SV-Festival i samarbejde med KLEIN præsenterer:

NANA JACOBI

Nana Jacobi har ry for at være en bjergtagende og publikumsinvolverende live-performer. Hun går på scenen med et dynamisk og stærkt liveband i ryggen, og leverer både høj energi og dansable momenter, samt mere nærværende, intime møder med sit publikum.
Sangen ‘Hold Dit Hjerte Blødt’, udgivet med Annika Aakjær og Jeanett Albeck featuring, er blevet kaldt “en nyklassiker” og den er naturligvis med på sætlisten, sammen med andre af Jacobi’s store sange fra hendes nyere bagkatalog, samt fra film- og tv-soundtracks.
‘Nana Jacobi på SPOT Festival 2023 var en ud-af-kroppen oplevelse – En oplevelse, hvor hun igen slog fast, hvilken stjerneartist og musiker hun er’ – Bands of Tomorrow 2023.
‘Gennem de 35 minutter er der konstante overraskelser. Intet står tilbage som statisk. Publikum er med på rejsen. De er i hjertet af det hele’ – GAFFA 2023.
Jacobi har udgivet fem album og en EP i eget navn, samt skabt musik og sange til film og tv. Med albummet ‘Magnet Sky’ (2021), og ‘Elvira Sange’ (sange til tv-serien Elvira, Viaplay 2022) fik Jacobi for alvor fat i et større publikum.
Nana Jacobi fik sit gennembrud for år tilbage, med sangen ‘Open Sky’ fra filmen ‘En Kort, En Lang’. En sang som fik en slags evergreen-status på P4, og stadig spilles den dag i dag.
Nana Jacobi er desuden kendt som medstifter af og direktør for musikprojektet HUN SOLO – koncertvirksomhed og label for kvinder og kønsminoriteter i dansk musikliv. Herudover er Jacobi en aktiv stemme i det danske debatlandskab.

BARBRO (SOLO)

Barbro inviterer med sine personlige og dramatiske fortællinger ind i sit sårebare univers, der musikalsk har rødder i punken, men også med moderne glitches og originale melodier. I 2022 vandt Barbro en Steppeulv som Årets Håb og modtog hertil Carl Prisen for sine tilbagelænede kompositioner.
Barbros sange formidler et socialt engagement i deres sårbarhed med debutalbummet ‘Bad Choices’ i ryggen med tracks, der skælver af internet-sarkasme og rebelskhed, men under den dystre meme-overflade lurer en genkendelsens glæde, der glimter allerstærkest netop dér, hvor nogen stikker ud.
”Barbro konfronterer alle sine dårlige beslutninger på det fremragende debutalbum” – Soundvenue

Læs mere om SV-festivalen her:
https://sv-festival.dk/