Karens Minde
Kulturhus

Klein Søg Email Facebook Instragram Pil Booking Mad

fre

05.04

Koncert

Tiger På Spring

Kl. 20:30

70 (+ gebyr) kr.

De har for nyligt været på tour på tværs af Grønland, Færøerne og Danmark. Nu er det energiske party-punkband Tiger På Spring klar til at vælte KLEIN! Gennem delvis improvisation og en tæt kontakt med publikum, bliver koncertoplevelsen forbindelsen mellem den opdagelsesrejsende og faren, der lurer i junglen.

Døre kl. 20.00
Foto: Inuuteq Kriegel

Det energiske party-punkband ‘Tiger På Spring’, skriver ørehængere på engelsk, om fortvivlelse og håb, om konflikt og mystik. Med det omhyggeligt sammenvævede tekstunivers og melodiske signaturer, der går igen på tværs af sangene, får helheden en større konceptuel og åndelig autoritet.

Tiger På Spring optræder jævnligt i Grønland og Færøerne, og var på programmet på både SPOT Festival og Jelling Musikfestival i 2023. Forrige single ‘Jerusalem’ blev anbefalet af DRs Karrierekanonen og rost af P3’s ‘Curlingklubben’. Sangen fik airplay på DRP4 og radiokanaler i Grønland, Sydafrika og Australien. ‘Violent Heart’, som er deres seneste single, udkom på Celebration Records i november 2023, og er en fin repræsentation af Tiger På Springs liveudtryk, som vækkede blandt andre GAFFAs interesse.